Hoppa till innehåll

Informationskväll 26 oktober

Inför extrastämman så kommer det att hållas en informationskväll där underlag presenteras gällande handdukstorkarna och ombyggnad av råvindar, samt möjlighet att ställa frågor.
Plats: Victoria, Ernst Ahlgrens väg 10. Tid: 17:30
Kallelse till extrastämman (16 november) kommer senare.

Handdukstorkarna

Underlag för handdukstorkarna som presenterades under stämman 2021 återfinns nedan. Då frågan bordlades under stämman 2021 får vi inte ta bort något av de tidigare föreslagna röstningspunkterna. Styrelsen har däremot kompletterat med ny information vilken redogörs i den reviderade rapporten, samt lagt till ett åtgärdsförslag och tagit ställning till en rekommendation för omröstning, Åtgärdsförslag 4: ”Frågan remitteras. till styrelsen” .


Utveckling av råvindar

Ladda ner rapporten nedan.