Hoppa till innehåll

Kommersiella hyresgäster

Brf Fredhäll har drygt 50 lokaler för uthyrning till kommersiella hyresgäster. Här kan företag som hyr lokaler av oss presentera sin verksamhet.

Vill du som företagare synas här? Kontakta i så fall informationsansvarig@brffredhall.se.

Studio fyra fyra

Studio fyra fyra på Rålambsvägen 44 är en del av Kungsholmens dagliga verksamhet. Här arbetar personer som har beviljade insatser enligt LSS, och som har sin dagliga sysselsättning här.

Arbetet är inriktat på media, skapande och drama. I en av grupperna arbetar man med att framställa tidningen Kungsbladet. Deltagarna skriver artiklar och gör intervjuer med personer inom olika områden, vilket sedan blir till olika temanummer. Verksamheten har också olika samarbeten både i närområdet och på andra håll, som att hämta och returnera pant. Några av deltagarna hjälper Kafé Russin med tvätt och återvinning. Andra samarbeten är med 8 Sidor som är en tidning på lättläst svenska. Deltagarna läser artiklarna i tidningen och ger sedan återkoppling på innehåll och text. Skapande och Drama är aktiviteter som engagerar, och där deltagarna utvecklar olika projekt.

Vi tar gärna emot förslag på verksamheter/personer att samarbeta med eller teman att skriva om.

Kontakt via mail: kb.redaktionen@gmail.com. Telefon 08-508 08 083, 08-508 08 485.

Länk till webbplats: https://funktionsnedsattning.stockholm/hitta-daglig-verksamhet/daglig-verksamhet/kungsholmens-dagliga-verksamhet/  


Sagans hunddagis

Hej, söker ni hunddagis till eran hund? Då är ni varmt välkomna till Sagans Hunddagis!

I stora, fina och ljusa lokaler erbjuder vi dagis för de lite mindre raserna. Med vår kompetens matchar vi er hund med liknande raser. För oss går hundens välmående i första hand.

Välkomna att ringa för att boka ett möte och få chans att se vad vi erbjuder.

Vi befinner oss på Ernst Ahlgrens Väg 7.
Tel: 073-584 28 06 eller 08-284118.

Välkomna önskar Katti med personal


Ecodive

På Adlerbethsgatan 13 hittar ni Ecodive. Vi säljer dykutrustning och håller dykutbildningar från grundkurser till instruktör. Läs gärna mer på vår hemsida https://ecodive.se. Hälsningar Lasse och Maja


Kafé Russin

Välkommen till oss på kafé Russin! Vi bakar och lagar allt själva med maximal kärlek och respekt för hantverket, endast med de bästa råvarorna. Äkta smör är en god vän! Riktig olivolja likaså.

Vår strävan efter de bästa råvarorna har gett oss en meny vi är väldigt stolta över. Kvalitet är ledordet i alla områden, oavsett om det gäller vårt kaffe, vår mat, våra bakverk eller vår service. Resultatet har blivit en nöjd, blandad publik med återkommande stamgäster.

Vi är väldigt stolta över våra resultat, men likväl medvetna om att vi alltid kan bli bättre och strävar därför konstant efter förbättring.

Väl mött hos oss på kafé Russin. Beställ för avhämtning på 08-656 43 34/072-250 43 34.

Rålambsvägen 42
Maryam Torkaman
08-656 43 34/072-250 43 34
kaferussin@gmail.com
Instagram: kafe_russin