Hoppa till innehåll

Statusrapport varmvattenproblemet

Arbetet med att lösa varmvattenproblemet fortsätter. Många upplever en förbättring efter den första temporära åtgärden, vilket är roligt, medan andras problem kvarstår, vilket naturligtvis är olyckligt.

Planering av åtgärder samt identifiering och uppmärkning av alla stammar pågår. Därefter ska utförandet av åtgärder upphandlas för att hitta bästa pris.

Styrelsen hoppas att utförandet kan ske till sommaren. Det är egentligen först efter detta som det är rimligt att börja leta efter läckande blandare och liknande som troligtvis orsakar en del av felen.

Vad gäller fram till dess?

  • Om du upplever att du helt saknar varmvatten; felanmäl
  • Om du måste spola mer än 10 minuter för att få acceptabel temperatur; felanmäl.

Det är tyvärr inte alls säkert att det går att göra något än, men i alla fall värt att titta på. Dessutom kan vi få en bättre bild av vilka som fortfarande är värst drabbade och till vilka stammar de hör.