Hoppa till innehåll

Byte av bredbandsleverantör

Den 12/12 kommer föreningen byta byta bredbandsleverantör från Ownit till Bahnhof. Föreningen har tecknat avtal om kollektiv anslutning till Bahnhof och samtliga boende får tillgång till internettjänsten 1000/1000 Mbit/s. Styrelsen har förhandlat oss till vad vi tycker är en bättre lösning, nämligen 1000 Mbit/s (idag har vi 100 Mbit/s) för exakt samma pris som vi har idag. Skillnaden för oss boende blir således att vi får ett snabbare internet till samma låga pris som idag.

Bahnhof kommer att genomföra bytet den 11/12- 12/12, arbetet kommer att ske under dagtid och de kan innebära att internetanslutningen försvinner under ca 15 minuter.

Styrelsen och Bahnhof ser just nu över om vi kommer behöva tillträde till våra medlemmars lägenheter, vi återkommer om detta och återkopplar till de medlemmar som berör inom två veckors tid.

Välkommen som kund hos Bahnhof