Hoppa till innehåll

Ny gästlgh

Vi har nu gjort klart en ny gästlgh till föreningens medlemmar och den på RÅ52 kommer att säljas. Den nya gästlgh är bokningsbar nu men första helgen för övernattning är 5 maj. I skrivande stund håller jag på att uppdatera med nytt från IKEA så håll ut den blir klar inom kort. Den nya lägenheten har fyra sovplatser, ligger en halvtrappa ner (men har fönster). Det är lite oklart vad adressen heter men den kan accessas från källardörr via innegård hus 5 eller genom porten Frö7 (och ner i källaren). Dörren kommer märkas upp så att den hittas. I bokningsportalen ligger den under Frö9 Tvätt+Gäst (vårt system är inte så flexibelt).

Kostar samma som det gjort tidigare, nyckel fås i brevinkast och om du avbokar senare än en vecka innan uthyrningsdatum får du betala ändå.