Hoppa till innehåll

Öppettider källsortering och info

Våra nya källsorteringsstationer har nu varit i bruk en dryg månad med diverse barnsjukdomar. Vår entreprenör Suez som har ett tömningsschema har inte riktigt hållit sig till plan och därför har det varit fullt ett par gånger. Dock har vi i styrelsen och förvaltning dialog och uppföljning med dem och de har åtgärdat snabbast möjligt så fort vi varit på. Vi håller på att få in rutiner allt eftersom och utvärderar löpande men vi hoppas att ni boende har lite överseende såhär i början. Vi vill också uppmana er alla att ta ansvar och inte dumpa saker utanför kärlen.
Med hänsyn till de boende som har fönster närmast källsorteringsstationerna (glaskross hörs) så kommer vi även ändra helgöppettider. Lördag-söndag 9-22. Måndag-fredag fortsatt 7-22. Behöver man absolut slänga något innan kl. 9 en helg så finns en station uppe på Rålambsvägen som är öppen för allmänheten.
Hälsar,
Emelie