Hoppa till innehåll

Information Com Hem

Com Hem, som är vår leverantör av tv-tjänster har nu bekräftat att de och Discovery Networks inte har kunnat enas om ett nytt avtal innan deras tidigare avtal löpt ut. Därför upphörde Com Hems rätt att sända Discovery Networks kanaler från fredagen den 1 september. Com Hem erbjöd Discovery att förlänga avtalet på nuvarande villkor över helgen för att alla våra kunder skulle kunna se VM-kvalmatchen Vitryssland – Sverige i fotboll, men Discovery tackade nej.

De berörda kanalerna som ägs av Discovery Networks är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Investigation discovery, Animal planet, Animal Planet HD, TLC, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Com Hem arbetar aktivt för att nå en överenskommelse och uppdaterar kontinuerligt med den senaste informationen på comhem.se