Hoppa till innehåll

Ändrade öppettider förvaltningsexpeditionen EA 5

Hej,

Styrelsen har under en längre tid utvärderat besöksantalet och ärenden där man fysiskt besökt vår förvaltningsexpedition. I takt med att fler saker digitaliserats och automatiserats har besöken blivit färre. Idag har våra fastighetsskötare ca. 5 besök per vecka men öppet varje dag. Styrelsen har därför i samråd med fastighetsskötare och förvaltning bestämt att f.rom 1 sept. endast ha öppet två dagar; tisdagar och torsdagar 07.30- 08.00.

För er som tidigare hämtat nyckel till gästlgh hos fastighetsskötare kommer rutinen införas att fastighetsskötare lägger nyckel direkt i brevinkastet hos den som hyrt den aktuella dagen. Självklart finns fastighetsskötarna i området men arbetar med andra, prioriterade uppgifter men det går alltid att lägga in sitt ärende i Dag & Natt om man önskar kontakt.

Mer info kring rutiner kommer inom kort upp på hemsidan.

Hälsar Emelie, Informationsansvarig