Hoppa till innehåll

Informationsmöte för boende Skogslandet 2- nytt datum

20/6 kl. 18.00-19.30

Gamla ”Studio Tranan”, Adlerbethsgatan 21

Är alla medlemmar boende i Skogslandet 2 (Ernst Ahlgrens v 1-7, Adlerbethsg 17, Rålambsv 50) välkomna på informationsmöte inför kommande renovering av fasad, tak, fönster, balkonger i fastigheten. Informationsmötet leds av projektledare Roger Jakobsson som är ansvarig för projektet och arbetar på uppdrag av föreningen.

Eventuella frågor hänvisar vi till Roger och detta tillfälle.

Boende i våra andra fyra hus kommer få information vid senare tillfälle då Skogslandet 2 är första hus att renoveras. Att endast Skogslandet 2 bjuds in till informationsmötet beror på att start av renovering av de andra fastigheterna ligger såpass långt fram i tiden av varken tidsplan eller detaljer kring dessa finns att tillgå ännu.

/Styrelsen i Brf Fredhäll