Hoppa till innehåll

Information från Västermalms församling

Västermalms församling arbetar aktivt för samhällets mest utsatta på olika sätt. Ett av dem är att bidra med mat och värme i vinternatten till dem som saknar det och som inte kan söka stöd från det offentliga. Sedan förra vintern har vi varit del av projektet Vinternatt 2 genom att två nätter i veckan ha öppet i sömmerskehemmets lokaler på Rålambsvägen 46.

Från början av november till mars har vi öppet i lokalen under onsdag- och torsdagnätter för upp till åtta gäster. Gästerna kommer runt klockan åtta på kvällen och lämnar vid åtta-tiden på morgonen. Det finns också alltid minst två ansvariga från församlingen på plats i lokalerna.

Om ni vill hjälpa till eller har frågor kontakta mig (Johan). Vi har även en kontinuerlig kontakt med Brf-styrelsen och förvaltare.

Johan Lundby, Präst i Västermalms församling

Tel: 08-545 708 78

Mail: johan.lundby@svenskakyrkan.se