Hoppa till innehåll

Information i föreningen

På informationstavlorna i alla hus finns nu nya, uppdaterade lappar med kontaktuppgifter för förening, förvaltning och service. Vi arbetar även med en större informationsbroschyr (digitalt) som kommer läggas ut på hemsidan under hösten. Då vi är en HSB-förening (www.hsb.se) är det många frågor ni som medlemmar kan få svar på via dem. Om du ännu inte varit inne på HSB-portalen och registrerat dig gör gärna det. Registrera dig även för ”nya inlägg” här på hemsidan genom att ange din mailadress.
Jag tar tacksamt emot förslag på vad för typ av information man idag som medlem saknar(t) och gärna skulle finna svar på samlat på ett ställe. Kanske är du nyss inflyttad och hade svårt att hitta något du sökte då? Har du haft problem med att få igång ditt bredband? Hittade du inte barnvagnsrummet etc etc?
Maila redaktor@brffredhall.se så kommer vi sammanställa alla informativa önskemål för att förbättra kommunikation och information i framtiden.
Fortsatt trevlig sommar önskar Styrelsen