Hoppa till innehåll

Information om installation av 3-fas

Hej,

Med anledning av informationen som uppkommit i portarna gällande inlämning av kontrakt för 3-fas har styrelsen beslutat att gå ut med ytterligare information för att informera medlemmarna.

Styrelsen har med hjälp av externt konsultstöd ansvarat för en upphandling gällande installationer av 3-fas. Upphandlingen resulterade i en intresseanmälan som skickades ut till medlemmarna med förmånliga priser som förhandlats fram med entreprenören Kornelinds el.

De medlemmar som har skickat in en intresseanmälan innan den 31 mars 2015 och ingår i den så kallade första omgången ska senast måndag den 4 maj ha fått ett kontraktsförslag från entreprenören i brevlådan, om du inte mottagit detta kontraktsförslag, vänligen kontakta André Samuelsson på tel. 08-408 804 02 (telefontid 09.00-10.30 vardagar). Du som har erhållit ett kontrakt gällande beställning av 3-fas ska senast den 15 maj (ersätter det tidigare angivna datumet 8 maj) lämnat in ifyllt kontrakt/beställning i föreningens brevlåda på Adlerbethsgatan 17.

Mer information rörande installationen av 3-fas kommer senast publiceras på föreningens hemsida (www.brffredhall.se) under onsdag den 13 maj.

När du har lämnat in kontraktet/beställningen kommer du att bli kontaktad av entreprenören Konelinds elektriska AB för information om när arbetet ska utföras i din lägenhet. Planerat startdatum för omgång 1 är första veckan i juni (vecka 23).

Erbjudandet gällande 3-fas är förhandlat för att erbjuda bra priser till föreningens medlemmar, men det är självklart upp till lägenhetsinnehavaren att bestämma om arbetet ska utföras och i så fall av vilken entreprenör. De priser och tjänster som föreningen har förhandlat från Kornelinds elektriska AB kommer vara gällande under hela 2015. Alla eventuella kontakter ska skötas direkt mellan lägenhetsinnehavaren och Kornelinds elektiska AB.

Kornelinds Elektriska AB ansvarar för att arbetet utförs till en kvalitet som svarar mot fackmannamässigt utförande och god praxis. Arbetet utförs i enighet med den kvalitetssäkring som Kornelinds elektriska AB´s kvalitetsmanual förespråkar.

För de medlemmar som avser att lämna in sin intresseanmälan för att ingå i den andra omgången gäller fortfarande söndagen den 31 maj 2015.

 Mvh

Styrelsen i Brf Fredhäll