Hoppa till innehåll

Pilotkund för ny boendeapp

Föreningen har valt att bli pilotkund för en ny boendeapp som Fastighetsägarna (vår ekonomiska förvaltare) tagit fram.

I ett första skede kommer vi kunna se och betala våra månadsavgifter via appen, samt att info från oss i styrelsen även kan kommuniceras via appen, som komplement till hemsidan. Under hösten planeras sedan för fler tjänster.

Det är frivilligt att ladda ner appen och vara med, men både vi i styrelsen och Fastighetsägarna önskar såklart att så många av oss som möjligt deltar och bidrar med synpunkter. Synpunkter kan lämnas direkt till Fastighetsägarna via telefon och mejl (se nedan) samt även direkt i appen under ”Meddelanden” vid vissa givna tillfällen.

Under nästa vecka kommer info från Fastighetsägarna delas ut till alla oss boende samt anslås i portarna.

Vid frågor hänvisas till Fastighetsägarna på 08-617 76 00 eller boendeapp@fastighetsagarna.se

/Styrelsen