Hoppa till innehåll

Tvättstugorna Ernst Ahlgrens väg 10 samt Vitalisvägen 4

Nu har tvättstugorna på Ernst Ahlgrens väg 10 samt Vitalisvägen 4 åter öppnat efter genomförd renovering. Samtidigt har tvättstugorna på Frödingsvägen 9 och Vitalisvägen 6 stängts för renovering.

Märkning av tvättgrupperna är ännu inte klar, men kommer göras inom kort.

I det inre rummet i tvättstugan på Ernst Ahlgrens väg 10, där den stora stenmangeln tidigare stod, pågår dock fortsatta renoveringsarbeten. Det som görs är förberedelser för att flytta grovtvätten hit från tvättstugan på Ernst Ahlgrens väg 7. Flytten av grovtvätten görs då den stora tvättstugan på Ernst Ahlgrens väg 7 kommer att delas i två mindre rum, där det ena fortsatt kommer vara tvättstuga med tre tvättgrupper och där det andra rummet kommer göras om till hyreslokal för att öka föreningens hyresintäkter.

Info kommer senare när den nya grovtvätten är klar att nyttja. Den nya grovtvättmaskinen med tillhörande torkskåp finns visserligen redan på plats, men el, ventilation och vatten behöver dras fram. Tillsvidare fungerar den befintliga grovtvätten på Ernst Ahlgrens väg 7 precis som vanligt.

/Styrelsen