Hoppa till innehåll

Uteplatsen på vitalisvägen

I morgon, 19 juni, öppnas åter uteplatsen vid Vitalisvägen!
Så fort Riksbyggen hunnit sopa rent och ställa fram utemöblerna är det fritt fram att åter nyttja uteplatsen.
Uteplatsen har renoverats i samband med att dräneringen runt tvättstugan gjordes om. Uteplatsen har genom detta fräschats upp, och har nu fått en stenbeläggning istället för asfalt. Vidare har det tidigare staketet ersatts med en lägre häck, samt att en pergola byggts. Blomlådor har också placerats som markering mot cykelparkeringarna, så också åter går att nyttja.
Det som fortfarande återstår är att få den stora grillen på plats. Denna var dock i dåligt skick, varför det fortfarande är oklart om denna går att återmontera eller om föreningen behöver köpa in en ny. Försök kommer att göras att återmontera grillen. Tillsvidare får man därför medtaga egen grill om man önskar grilla.