Hoppa till innehåll

Uppdatering Bahnhof

En uppdatering kring läget med bredbandet och Bahnhof.

Bahnhof har tekniker på plats idag för att felsöka och de som har mailat in till styrelsen skall ha blivit kontaktade, enligt Bahnhof. OM ni ej har de så fortsätt att maila till informat-ionsansvarig@brffredhall.se så arbetar vi på att alla ska få den hjälp med sitt internet som de behöver.

Under nästa vecka kommer Bahnhofs tekniker vara på plats under två dagar, för att fort-sätta arbetet med att felsöka om det fortfarande är personer som upplever problem med sitt internet samt att fortsätta byta konverters för de som ej fått detta gjort ännu.

Styrelsen kommer att uppdatera läget på hemsidan så fort det finns ny information att ge, det är förståeligt att detta skapar problem och frustration för flera av er och vi jobbar på att hjälpa alla så snart vi kan.

UPPDATERING: Enligt Bahnhof så har de bemannat upp sin kundtjänst för att kunna möta de höga tryck som de har på sig nu