Hoppa till innehåll

Leif Bergflo slutar med pension efter 42 år

Vår käre fastighetsskötare Leif Bergflo avgår med pension sista september. Då har han arbetat i föreningen i 42 år.

Det är närmast en osannolikt lång tid. Men än mer fantastiskt är Leifs lojalitet med Brf Fredhäll. Ingenting har varit omöjligt, allt har gått att lösa och gick det inte att lösa så löste han det ändå. Med finurlighet, fingertoppskänsla och gott humör.

Vi har två andra eminenta fastighetsskötare kvar hos oss, Anders och Roger. Dom kommer naturligtvis att fortsätta arbeta och ska försöka ge samma höga service som förut, ävenom det kanske kommer att ta något längre tid än med tre anställda.

Styrelsen har nämligen, i samråd med personalen, bestämt att vi provar ett tag med två fastighetsskötare tillsammans med vår förvaltare Homeira Razavia och ser hur det fungerar.

Vi kommer vi att sakna dig Leif och ditt säkra handlag.I alla fall på dagarna. Men,vi har tur. Vi får faktiskt se honom här ändå ibland, eftersom han kommer att ta jouren då och då. Det tycker vi är bra!

Stort tack Leif för den här tiden!

Pär Trehörning

ordförande

PS. Inom kort kommer vi att presentera en intervju med Leif om hans tid här i föreningen. Då blir det lite bilder också på honom!