Hoppa till innehåll

Grilla med omtanke

Det är många som uppskattar våra grillar på innergårdna och de används flitigt under sommaren.

Tänk dock på era grannar. Det är inte alla som är lediga och samma förordningar som gäller fester i lägenheten gäller förstås även på gårdarna. Det ska vara tyst och lugnt mellan kl 22:00 och 07:00 varje dag, till och med mitt i sommaren.

Ljud på innergårdarna studsar mellan husen och förstärks, vilket skapar ordentliga störningar för de som i värmeböljan måste sova med öppet fönster och dessutom behöver stiga upp och gå och jobba på morgonen.

Du som gillar att grilla – tänk på det här
*Börjar inte för sent
*Tyst efter kl 22:00
*Städa undan efter dig

Du som ändå råkar ut för störningar från grillare på innergården har möjlighet att kontakta störningsjouren efter kl 22:00.