Hoppa till innehåll

Säkerställ att avgiften betalats

Ett flertal boende har inte betalat in månadsavgiften för januari. Styrelsen uppmanar därför samtliga boende att säkerställa att avgiften för januari har betalats in till vår nya förvaltare HSB (och inte till Fastighetsägarna).

Avier för kvartal 1 2022 har postats i mitten av december, men hittas även digitalt om man loggar in på https://mitthsb.hsb.se/ och klickar på ”Mina sidor”, ”Min Bostad” och därefter på ”Avier & pantnoteringar”.

I och med bytet av förvaltare till HSB så har samtliga betalsätt nollställts och avierna för januari, februari och mars måste betalas manuellt. Autogiro och e-faktura måste ansökas om på nytt, och kommer efter godkännande att fungera först kvartal 2 2022. Mer information om detta finns i tidigare utskick: Praktiskt kring övergången till HSB från den 1 januari (brffredhall.se)

Månadsavgiften betalas i förskott. Detta innebär att en avi som betalas i slutet av december avser nästkommande månad, det vill säga januari.

Styrelsen vill även påminna om att december var en avgiftsfri månad, vilket betyder att ingen betalning ska ha lämnat bostadsinnehavares konto i slutet på november eftersom december var gratis.

För ytterligare frågor hänvisas till HSB:s Kund och Medlemsservice.

Styrelsen