Hoppa till innehåll

Avtackning och glöggmingel

Onsdag den 15 december bjuder styrelsen in till avtackning av medarbetarna från vår tekniska förvaltare Riksbyggen.

Under lång tid har vi som medlemmar i brf Fredhäll blivit omhändertagna av Riksbyggen. Vi i styrelsen tror att många medlemmar i föreningen, precis som oss själva, fått mycket god hjälp av våra fastighetsskötare och förvaltare. Våra innergårdar och planteringar är finare än någonsin och det är med visst vemod vi nu bjuder in till avtackning av de medarbetare från Riksbyggen som jobbat nära oss under så lång tid.

Kom gärna på mingel och fika onsdag den 15 december då styrelsen bjuder in till avtackning av våra vänner på Riksbyggen; förvaltare Ted Lindberg samt fastighetsskötare Roger Backström, Kevin Bergwall och Kittiphong Pinmuang.

Avtackningen äger rum på innergården mellan Ernst Ahlgrens väg och Frödingsvägen klockan 17.00 (vid dåligt väder nere i Victoria). Föreningen bjuder på glöggmingel och fika.

Från den 1 januari 2022 tar HSB över som totalförvaltare av brf Fredhäll.

Styrelsen