Hoppa till innehåll

Information om gym och arbetsplatser

Spegel beställd till gymmet, skogräns införs, belysningsknappar flyttas och bokning av arbetsplatser behöver just nu ske på webbplatsen eller utanför Victoria.

Ett flertal boende har önskat en spegel modell större till gymmet. Denna är nu beställd och kommer att sättas upp i närtid. Många boende har även velat se att en skogräns till gymmet införs, för att lokalen ska kunna hållas fräschare. Våra fastighetsskötare kommer att hantera detta inom kort, och styrelsen uppmanar alla som använder gymmet att använda rena inneskor när ni tränar framöver.

Belysningsknapparna i Victoria, som efter renoveringen allihop hamnade utanför mötesrummet, kommer att flyttas. Respektive knapp kommer att få en mer lämplig placering, så att risken minskas för att exempelvis råka släcka för någon som är i bastun eller gymmet då man lämnar Victoria.

För den som använder Aptus egen app för bokning fungerar det i dagsläget inte att boka arbetsplatserna i lokalen. För bokning av dessa hänvisas till denna webbplats bokningssystem, alternativt till panelen utanför Victoria.

Styrelsen