Hoppa till innehåll

Från december kommer avgiftsavierna i boendeappen

Under våren och sommaren har BRF Fredhäll varit pilotkund åt Fastighetsägarna Services nya boendeapp. Nu är piloten slut. Framöver kommer aviseringen för hyror eller avgifter endast att ske i boendeappen Avy. Det är därmed viktigt att du laddar ner appen så att du inte missar någon betalning.

De sista pappersfakturorna skickas nu i september. Från och med december kommer aviseringen att ske i Fastighetsägarna Services nya boendeapp. Har du pappersavi eller Kivra i dag måste du med andra ord ladda ner appen genom att söka på ”boendeapp Avy” i Google Play eller App Store och logga in med BankID.

Om du av någon anledning inte kan betala via appen behöver du kontakta Fastighetsägarna Service på kundservice@fastighetsagarna.se eller 08-617 76 00 för att hitta en alternativ betalmetod.

Har du autogiro eller e-faktura kommer allt att rulla på som vanligt. Detsamma gäller om du redan har anmält en annan betalmetod till Fastighetsägarna Service. Men du kan fortfarande ladda ner appen för att ta del av olika tjänster kring boendet.

Styrelsen