Hoppa till innehåll

Nya/fler matavfallspåsar

För att underlätta hämtandet av nya (bruna) matavfallspåsar för oss boende, har nu en större mörkgrön plastlåda placerats på innergården bakom återvinningsstation vid ADL 15–17. Lådan står bredvid den kompost som finns mellan cykelparkeringen och häcken, bredvid flaggstången. På framsidan av lådan står ”sand” i vitt. Placeringen av lådan innanför häcken, och inte direkt bredvid våra återvinningsbehållare, är gjord med hänsyn till att minska risken för skadegörelse och/eller missbruk, t.ex. att låda nyttjas som papperskorg.

Plastlådan är fylld med nya matavfallspåsar för oss boende att hämta. Lådan är olåst och därmed tillgänglig dygnet runt. Våra fastighetsskötare kommer se till att lådan alltid är påfylld med påsar.

Självklart kommer det fortsatt även gå bra att hämta påsar på expeditionen.