Hoppa till innehåll

Kollektivt bredband/IP-telefoni via Ownit fr.o.m. årsskiftet.

På årsstämman i juni röstades det för kollektivt bredband/IP-telefoni i föreningen. Ownit kommer driftsätta bredbandet till årsskiftet. Avtalet föreningen tecknat gäller för tre år. Månadskostnaden blir 69 kr/månad och läggs på månadsavgiftsavin. Den kollektiva lösningen innebär att alla är tvungna att betala, men samtidigt har ni medlemmar fått ett väldigt bra pris.

Det kommer att komma ut mer detaljerad information från föreningen/Ownit i brevinkasten under hösten kring detta, men styrelsen vill redan nu informera er medlemmar om tidplanen för att ni som idag har Bredbandsbolaget skall hinna byta ut er BB-mail till någon annan (ni kan ju ej behålla denna adress, tyvärr). Själva avtalet med Bredbandsbolaget behöver ej sägas upp utan bytet sker automatiskt. Ni som idag har någon annan leverantör (exempelvis Comhem) bör säga upp era avtal gällande bredband, om ni ej önskar ha kvar deras tjänst även efter årsskiftet.