Föreningen får en ny webbplats

Sedan en tid tillbaka har styrelsen arbetat på att ta fram en ny webbplats och nu är den äntligen klar. Målet är att informationen på webbplatsen ska vara mer tillgänglig och aktuellt, samt att detta ska vara den naturliga platsen för dig som boende eller blivande boende när du söker information.

Nyheter

Allt nytt från föreningen publiceras dels på startsidan och under aktuellt. Alla nyheter ligger kvar men märks som gamla efter en tid.

Du kan prenumerera på nyheter via e-post – så fort en ny artikel publiceras på här får du ett mejl med innehållet. Formuläret hittar du längst ner på sidan.

Opinion – de boendes kanal

Varje boende har hädanefter möjlighet att skriva egna inlägg på föreningens webbplats. Dessa listas dels på startsidan, men även i det övriga nyhetsflödet. Inläggs syns även för de som prenumererar på nyheter via e-post. På samma gång försvinner den gamla anslagstavlan. Läs mer om hur Opinion fungerar

Kommentarer – återkoppla där det räknas

På alla inlägg har du möjlighet att kommentera. Var inte blyg – din åsikt räknas, men kom ihåg att behandla dina grannar med respekt även på nätet.

Om de olika avdelningarna

Väl mött, och glöm inte att tycka till i kommentarerna nedanför!

Lämna ett svar