Bastu & gym

I en del av föreningslokalen på Ernst Ahlgrens väg 10 inryms bastu och gym.

Klicka för större bild

Bastun är rymlig med plats för ca 10-12 personer sittande. Utanför bastun finns två duschar, omklädningsyta samt en relaxavdelning.

Bastun bokas i tvåtimmarspass via webbplatsen, alternativt den elektroniska nyckelbrickan i bokningspanelen utanför tvättstugan på EA10.

Notera att på fredag- och lördagkvällar prioriteras uthyrning av Victoria framför bastubokning. Victorias nödutgång ligger nämligen i motionsrummet. Dessutom skall den som hyr Victoria och betalar för detta kunna vara ifred i föreningslokalen.

Det innebär att även om du har bokat bastun en fredag- eller lördagkväll efter kl. 16 annulleras denna bokning om Victoria är eller blir uthyrd kvällen ifråga.

Strömmen bryts vid midnatt i Victoria, bastu samt gym.

 

 

Gym

Gymmet är cirka 30 kvm stort och utrustat med två skivstänger inklusive ställning, hantelset upp till 35 kg, två träningsbänkar, kryssdragmaskin, två träningscyklar, ryggbänk, magbräda, träningsmattor samt diverse vikt- och medicinbollar. I gymmet finns även en musikanläggning.

Den årliga avgiften för att kunna nyttja gymmet är 300 kronor. Efter erlagd betalning, som sker på Riksbyggens expedition på Ernst Ahlgrens väg 5, får den boende åtkomst till lokalen via sin nyckelbricka.