Opinion är de boendes kanal

Nu skapar vi en ny kanal för dig som medlem att uttrycka din åsikt och dela med dig av dina funderingar.

Varje boende har hädanefter möjlighet att skriva egna inlägg på föreningens webbplats. Dessa listas dels på startsidan, men även i det övriga nyhetsflödet. Inläggs syns även för de som prenumererar på nyheter via e-post. På samma gång försvinner den gamla anslagstavlan.

Vi kommer att utvärdera initiativet under en tid, och vår förhoppning är förstås att det kommer leda till ett öppet och positivt utbyte mellan föreningens medlemmar.

Vill du skriva ett inlägg? Kontakta informationsansvarig för att få inloggningsuppgifter!

3 thoughts on “Opinion är de boendes kanal

 1. Jag tycker att det är synd att anslagstavlan försvann. Att kontakta informationsansvarig och få inloggningsuppgifter etc blir en för hög tröskel för att man ska vilja skriva nåt spontant som man kommit att tänka på eller som man vill ta upp. Jag tycker att det bör vara så enkelt och oformellt att skriva nåt. Att man snabbt och okrångligt kan få kontakt med andra i föreningen.

  Vet nångång när jag inte fick nån bild på TV:n, bara ”Myrornas krig”, gick in på webbplatsen och såg att nån av grannarna nyss skrivit att de också hade det problemet och kunde då utesluta att det var fel på min TV. Snabbt och direkt.

  Lite köp & sälj fanns också, tycker att det var bra även om jag aldrig köpte eller sålde nåt, det är ju mkt enklare att köpa en byrå från nån som bor här i föreningen än nån på Blocket som bor långt bort. Och så kan folk fråga om nån vill vara hundvakt etc.

  Hoppas att det går att göra tröskeln lägre för att komma med tankar och funderingar framöver!

  1. Hej Monica,

   Kan vara att tröskeln är för hög. Å andra sidan har vi som medlemmar möjlighet att ventliera våra åsikter runt aktuella ämnen i anslutning till styrelsens och förvaltningens inlägg, just som du gjort här. Att Opinionskanalen inte riktigt fyller sitt syfte är dock tydligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.